Reviews

Recente Google Reviews

Ellen de Jong
Ellen de Jong
11:56 08 Oct 19
Nelleke is een heel fijn mens en zeer kundig. Ze heeft ons heel erg geholpen. We zullen haar zeker aanraden bij andere ouders die met bepaalde problemen zitten. Ons kind heeft de test met veel plezier afgenomen. Super bedankt Nelleke!
Ellen de Jong
Ellen de Jong
07:23 06 Oct 19
Nelleke is een heel fijn en kundig. Ze heeft ons heel erg geholpen. We zullen haar zeker aanraden bij andere ouders die met bepaalde problemen zitten. Ons kind heeft de test met veel plezier afgenomen. Super bedankt Nelleke!
Yvonne Van West
Yvonne Van West
13:21 03 Oct 19
Een hele fijne ervaring gehad bij Nelleke, met heel veel geduld, aandacht, intuïtie en inzicht heeft zij een iq test gedaan bij onze zoon. Ook de evualtie was heel fijn na afloop. Met deze kennis is er nu veel meer begrip voor onze zoon.
Nela Neel
Nela Neel
13:32 24 Jul 19
Een geweldige kindertherapeut. Onze dochter vond afscheid nemen moeilijk. Nelleke heeft haar heel goed geholpen.
Fiona Van Hummel
Fiona Van Hummel
19:06 27 May 19
Nogmaals dank voor je tijd en je advies mbt onze dochter. (Ze vond het heel erg leuk bij je)Het beeld wat je schetste kwam volledig overeen met hoe wij haar zien. Je denkt mee en kijkt verder dan alleen de test. Je weet het te verbinden, te verwoorden en hebt ons een richting gegeven hoe wij (en school) haar kunnen helpen.Heel veel dank en wellicht nog een keer tot ziens!
Levi N
Levi N
16:04 12 Apr 19
Na lang online zoeken kwam ik bij Nelleke uit, het was erg fijn dat we snel terecht konden bij haar.Mijn dochter voelde zich gelijk op haar gemak bij Nelleke waardoor ze de test met plezier en zonder verveling heeft gemaakt.De feedback die we kregen was erg duidelijk en fijn en we kregen tips waar we verder mee kunnen. Bedankt Nelleke en tot over twee jaar.
Levi N
Levi N
16:04 12 Apr 19
Na lang online zoeken kwam ik bij Nelleke uit, het was erg fijn dat we snel terecht konden bij haar.Mijn dochter voelde zich gelijk op haar gemak bij Nelleke waardoor ze de test met plezier en zonder verveling heeft gemaakt.De feedback die we kregen was erg duidelijk en fijn en we kregen tips waar we verder mee kunnen. Bedankt Nelleke en tot over twee jaar.
Gio Schumann
Gio Schumann
08:25 05 Mar 19
Ik had gelijk een goed gevoel bij haar, en mijn dochter heeft veel aan de therapie gehad, ze ging ook graag naar Nelleke. Ik kan haar zeker aanraden, wij hebben er veel aan gehad!
Roberta Pacciani
Roberta Pacciani
18:17 06 Jan 19
I found Nelleke while looking for an English speaking child psychologist who could help me figure out how to improve my communication with my 6 year old son. In short, I highly recommend her. After just two sessions my communication with my son has already tremendously improved, I feel much more comfortable with going through the difficult moments, which have become less and less. To give a bit more background, my ex-husband and I co-parent our son and we have a great relationship. We regularly talk about how son's life and development, and we are aligned on how to bring him up. However, on my side I felt that I needed professional support to understand why my child and I would often trigger negative emotions in each other. Since the first session with her, Nelleke has been giving me great advice on how to tackle those difficult moments. She took time to understand my life journey so to say, but also my child's personality from my description of him. I will continue my sessions with Nelleke, and my ex husband is going to join me as he also observed the benefit of Nelleke's coaching and advice.
Marlies Pouw
Marlies Pouw
16:06 02 Jan 19
Nelleke is erg lief en vooral heel kundig. Ze heeft ons in korte tijd erg geholpen. Een wereld van verschil!
sharon reigman
sharon reigman
11:55 08 Dec 18
Mijn zoon kent een geschiedenis van ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Hij had op jonge leeftijd vaak epileptische aanvallen. Hij had niet het vrije leven wat je een kind gunt. Mijn zoon is aan allerlei onderzoeken blootgesteld maar ze hebben niks kunnen vinden. Zelf kwam ik (na lang zoeken) op een mogelijke koemelk allergie uit. En ja hoor het bleek te kloppen.Inmiddels is mijn zoon bijna 13 jaar en de eerste 8 jaar zijn een grote struggle geweest. Eigenlijk is deze struggle nooit gestopt. Want mijn zoon blijkt een leerachterstand te hebben. En nu werd hij ingeschaald op VMBO kader. Veel te laag naar mijn idee. Op school werd ik niet gehoord en werd er met de vinger naar mij toe gewezen. Mijn zoon zou niet tot ontwikkeling komen door zijn privé situatie. Ja we hebben het niet makkelijk maar dat het enkel daar aan zou liggen geloof ik niet.Ik had het gevoel niet serieus genomen te worden door school. Daarop heb ik besloten een intelligentietest te laten doen. Hiermee hoopte ik een onafhankelijk beeld van mijn zoon te kunnen krijgen over zijn cognitieve mogelijkheden. Iets waarmee ik wel gehoord zou worden op school.Na lang zoeken ben ik eindelijk iemand als Nelleke tegengekomen.. Een professional met een hart. Een professional die door de ruis heen kon kijken en het echte probleem zag. Door ziekte heeft m'n zoon een groot deel in de basis gemist. Daarnaast vindt hij het lastig om zich verbaal te uiten. Hij kan wel snel denken maar dit niet verbaal uiten. Eindelijk inzichten waar we echt wat mee kunnen. Mijn zoon voelde zich gezien door Nelleke en heeft een stuk meer zelfvertrouwen gekregen. Hij staat open voor hetgeen hem verder kan brengen. Het heeft al zichtbaar effect.Ik ben Nelleke eeuwig dankbaar. Het heeft echt een blokkade weggehaald en we kijken met veel meer vertrouwen naar de toekomst.
Ben van Duijn
Ben van Duijn
11:08 25 Jun 18
Chananja Hollander
Chananja Hollander
14:14 23 Feb 18
Als je merkt dat het met je zoontje niet goed gaat, wil je er alles aan doen om hem te helpen. Als blijkt dat je daar hulp bij nodig hebt, begint de uitdaging om de juiste hulp te vinden.Op internet is veel te te vinden, maar iets 'met gevoel' bleek lastig. Tot ik na uren op de site van nelleke kwam. Eindelijk kreeg ik het gevoel dat ik het juiste gevonden had.Ik kreeg heel snel antwoord op mijn mail en het oriënterende gesprek was prettig. Warm maar professioneel. Ik was er van overtuigd dat dit de juiste stap was voor mijn zoon.Wat nog fijner was is het feit dat mijn zoon ook snel een goed gevoel had. Door de setting met speelgoed en knuffels voelde hij zich meteen op zijn gemak. Als hij in een gesprek zit had om tegen een boksbal te meppen, dan mocht dat. Ondertussen ging nelleke op een hele rustige en prettige manier verder met mijn zoon. Echt een verademing.De eerste sessie was ik er bij, daarna zonder mij. Normaal een drempel voor mijn zoon, bij nelleke niet. Toen wist ik het helemaal zeker: we zitten hier goed.Ok, bij de meeste verzekeringen geldt voor deze behandeling een eigen bijdrage. Maar echt dat is het 100% waard. Kernwoorden: warm, bekwaam, rustig, vertrouwen
Mascha Vriend
Mascha Vriend
15:36 18 Jan 18
Via internet bij haar terecht gekomen. Haar website geeft al veel antwoorden op vragen die ik had. Mijn kinderen vonden nelleke een fijne dame, waarbij ze zich prettig en vertrouwt voelden. Het oudergesprek heb ik als erg fijn en duidelijk ervaren. Nelleke geeft advies waar je wat aan hebt. Ook als ik vragen via de mail had, werden deze snel beantwoordt. Als u iemand zoekt om u en uw kind te helpen, dan kan ik haar zeker aanraden.
Michèle Verburgt-Wester
Michèle Verburgt-Wester
12:40 27 Jan 17
Eerlijk gezegd vind ik het best moeilijk om vakmensen te kiezen via internet, daarom hier mijn reactie. Ik hoop hiermee andere ouders te helpen zodat zij ook een goede keuze te kunnen maken.Nelleke is een vakvrouw en prettig in de omgang. Zowel onze zoon als mijn man en ik hadden een fijn gesprek en voelden ons zeer op ons gemak. Haar uitleg was helder en ze nam alle tijd voor ons. Omdat wij als ouders wat aan de late kant een test hadden aangevraagd, was het een super service dat wij zo snel terecht konden bij haar.Ik durf iedereen Nelleke aan te bevelen. Kundig, aardig, betaalbaar en heel meewerkend. Bedankt Nelleke, ik hou je op de hoogte en wij zien elkaar zo ie zo weer zodra mijn dochter een test krijgt.
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven

Testimonials

Ouders van Melody, 9 jr Amsterdam

“Onze dochter had veel moeite met de vele spanningen die speelden tussen de kinderen op school – het was niet zozeer een “pest” situatie, maar de meiden sloten elkaar bij toerbeurten buiten. Wij konden het verdriet niet verhelpen. Melody kwam er niet uit en sliep slechter en was vaak verdrietig.

Wij wilden haar de hulp aanreiken van een derde – niet zijnde een van haar ouders.

Nelleke heeft Melody’s vertrouwen gewonnen met behulp van de technieken speciaal voor kinderen en samen met Melody gewerkt naar een paar gereedschappen die ze prima kon toepassen, al na een sessie of 8.

Melody voelde zich begrepen en op haar plek by Nelleke. Ze heeft er in de klas en daarnaast veel aan gehad en ze werd er rustiger van. Ze kan veel beter slapen en beter situaties inschatten en kan tijdig de aangeleerde vaardigheden toepassen. Ze is er een nog blijer kind van geworden.

Wij zij erg blij dat Nelleke met Melody heeft gewerkt – ik zou het eigenlijk als standaard element van de ontwikkeling van een kind een aanrader vinden. Ze leren meer over zichzelf en voelen zich er fijner bij.

Nelleke is een geweldige professional die snel doorgrondt en goed contact onderhoudt met de ouders. Zij geeft met respect voor het kind en met succes, inzicht in de vraag hoe het kind te helpen.”

Ouders van Meroe, 12 jaar Amsterdam

“We hebben een intelligentie onderzoek gedaan omdat Meroe’s prestaties op school mogelijk een vertekend beeld geven van haar cognitieve mogelijkheden door haar dyslexie. Meroe had vaak het gevoel dat ze het wel kan maar dit er op school niet uit kwam. Hierdoor werd Meroe onzeker. Meroe vond het fijn om de test bij Nelleke te doen. Meroe kan wel eens last hebben van faalangst. Bij Nelleke had ze hier geen last van ook al wist ze niet alles. De aandacht en zorgvuldigheid tijdens het onderzoek deed Meroe goed. Nelleke heeft een open houding waarbij niks raar is.

Nelleke schetste een beeld waar we Meroe in herkenden. Ze gaf een goede vakkundige toelichting wat er precies getest is. Uit de test kwamen duidelijke hele sterke punten van Meroe naar voren. Meroe kon daardoor beter bij haar kwaliteiten.  Dit gaf Meroe vertrouwen in haar eigen kunnen, waardoor ze de moed om door te gaan op school er weer in kreeg.”

Schrijf zelf een review

Wil je ook andere ouders helpen hun keuze te maken?

Dat kan door zelf een review te schrijven…