Reviews

Recente Google Reviews

Michèle Verburgt-Wester
Michèle Verburgt-Wester
12:40 27 Jan 17
Eerlijk gezegd vind ik het best moeilijk om vakmensen te kiezen via internet, daarom hier mijn reactie. Ik hoop hiermee andere ouders te helpen zodat zij ook een goede keuze te kunnen maken.Nelleke is een vakvrouw en prettig in de omgang. Zowel onze zoon als mijn man en ik hadden een fijn gesprek en voelden ons zeer op ons gemak. Haar uitleg was helder en ze nam alle tijd voor ons. Omdat wij als ouders wat aan de late kant een test hadden aangevraagd, was het een super service dat wij zo snel terecht konden bij haar.Ik durf iedereen Nelleke aan te bevelen. Kundig, aardig, betaalbaar en heel meewerkend. Bedankt Nelleke, ik hou je op de hoogte en wij zien elkaar zo ie zo weer zodra mijn dochter een test krijgt.
Bekijk alle beoordelingen

Testimonials

Ouders van Melody, 9 jr Amsterdam

“Onze dochter had veel moeite met de vele spanningen die speelden tussen de kinderen op school – het was niet zozeer een “pest” situatie, maar de meiden sloten elkaar bij toerbeurten buiten. Wij konden het verdriet niet verhelpen. Melody kwam er niet uit en sliep slechter en was vaak verdrietig.

Wij wilden haar de hulp aanreiken van een derde – niet zijnde een van haar ouders.

Nelleke heeft Melody’s vertrouwen gewonnen met behulp van de technieken speciaal voor kinderen en samen met Melody gewerkt naar een paar gereedschappen die ze prima kon toepassen, al na een sessie of 8.

Melody voelde zich begrepen en op haar plek by Nelleke. Ze heeft er in de klas en daarnaast veel aan gehad en ze werd er rustiger van. Ze kan veel beter slapen en beter situaties inschatten en kan tijdig de aangeleerde vaardigheden toepassen. Ze is er een nog blijer kind van geworden.

Wij zij erg blij dat Nelleke met Melody heeft gewerkt – ik zou het eigenlijk als standaard element van de ontwikkeling van een kind een aanrader vinden. Ze leren meer over zichzelf en voelen zich er fijner bij.

Nelleke is een geweldige professional die snel doorgrondt en goed contact onderhoudt met de ouders. Zij geeft met respect voor het kind en met succes, inzicht in de vraag hoe het kind te helpen.”

Ouders van Meroe, 12 jaar Amsterdam

“We hebben een intelligentie onderzoek gedaan omdat Meroe’s prestaties op school mogelijk een vertekend beeld geven van haar cognitieve mogelijkheden door haar dyslexie. Meroe had vaak het gevoel dat ze het wel kan maar dit er op school niet uit kwam. Hierdoor werd Meroe onzeker. Meroe vond het fijn om de test bij Nelleke te doen. Meroe kan wel eens last hebben van faalangst. Bij Nelleke had ze hier geen last van ook al wist ze niet alles. De aandacht en zorgvuldigheid tijdens het onderzoek deed Meroe goed. Nelleke heeft een open houding waarbij niks raar is.

Nelleke schetste een beeld waar we Meroe in herkenden. Ze gaf een goede vakkundige toelichting wat er precies getest is. Uit de test kwamen duidelijke hele sterke punten van Meroe naar voren. Meroe kon daardoor beter bij haar kwaliteiten.  Dit gaf Meroe vertrouwen in haar eigen kunnen, waardoor ze de moed om door te gaan op school er weer in kreeg.”

Schrijf zelf een review

Wil je ook andere ouders helpen hun keuze te maken?

Dat kan door zelf een review te schrijven…