Reviews

Recente Google Reviews

UITSTEKEND
16 recensies op
Hanna Risakotta
Hanna Risakotta
Het was een top ervaring, fijne gesprekken gehad, maar ook leerzame momenten. Nelleke heeft niet alleen mijn dochter goed geholpen, maar ze heeft ook onze gezinssituatie aangepakt, waardoor wij nu helaas zonder Nelleke verder moeten, maar ze heeft ons goede handvatten gegeven om verder te kunnen.
Nivien Berry
Nivien Berry
Ik ben bij Nelleke gekomen door mijn eetstoornis en zij heeft mij heel goed geholpen met een onderliggend probleem te zoeken wat hiervoor de oorzaak zou kunnen zijn. Ze heeft duidelijk enorm veel ervaring en weet hoe je een gesprek aan moet gaan en vragen te stellen, ze werkt niet te theoretisch of uit een boekje maar stelt zich goed af op de gesprekspartner. Daar bovenop is ze altijd extreem flexibel, meedenkend en fleurt mij op als ik niet zo lekker in mijn vel zit. Dit laatste kan ik heel erg aan haar waarderen en ik zou haar zeker aanraden! Bedankt voor de goede en fijne sessies Nelleke :)
Iva Milutin
Iva Milutin
Nelleke is het soort therapeut dat ik ieder gezin zou aanraden; professionele, eerlijke, warme, begripvolle persoon. Dankzij Nelleke hebben we in onze familie een manier gevonden om te communiceren en elkaar beter te begrijpen. Van hart bedankt voor alles, lieve Nelleke!
Eva Koopman
Eva Koopman
Geweldige kinder therapeut ! Heel lief en ze heeft mij en mijn mama en papa heel erg geholpen!
Mirte Courtens
Mirte Courtens
Nelleke heeft mij geholpen bij het proces van het bewustworden van mijn patronen in relatie tot mijn gezin en kinderen.Ze heeft met veel geduld, rust en empahtie naar me geluisterd. Me de ruimte gegeven om te mogen voelen.Ik heb me open en kwetsbaar durven opstellen en daardoor nieuwe inzichten gekregen. Ze biedt die ruimte hiervoor en is in staat je te volgen waar je staat en te reageren op wat je nodig hebt in het moment. Soms kon ze ook kleine anekdotes uit haar eigen leven delen en dat schepte wat mij betreft een band. Een soort gezamenlijke reis door het onbewuste. Je hebt iemand naast je staan! Mijn dochters hebben Nelleke ook even ontmoet en omschreven haar als een hele lieve en rustige vrouw waar ze een leuke tekening mochten maken.
Ellen de Jong
Ellen de Jong
Nelleke is een heel fijn mens en zeer kundig. Ze heeft ons heel erg geholpen. We zullen haar zeker aanraden bij andere ouders die met bepaalde problemen zitten. Ons kind heeft de test met veel plezier afgenomen. Super bedankt Nelleke!
Yvonne Van West
Yvonne Van West
Een hele fijne ervaring gehad bij Nelleke, met heel veel geduld, aandacht, intuïtie en inzicht heeft zij een iq test gedaan bij onze zoon. Ook de evualtie was heel fijn na afloop. Met deze kennis is er nu veel meer begrip voor onze zoon.
Nela Neel
Nela Neel
Een geweldige kindertherapeut. Onze dochter vond afscheid nemen moeilijk. Nelleke heeft haar heel goed geholpen.
Fiona Van Hummel
Fiona Van Hummel
Nogmaals dank voor je tijd en je advies mbt onze dochter. (Ze vond het heel erg leuk bij je) Het beeld wat je schetste kwam volledig overeen met hoe wij haar zien. Je denkt mee en kijkt verder dan alleen de test. Je weet het te verbinden, te verwoorden en hebt ons een richting gegeven hoe wij (en school) haar kunnen helpen. Heel veel dank en wellicht nog een keer tot ziens!
Gio Schumann
Gio Schumann
Ik had gelijk een goed gevoel bij haar, en mijn dochter heeft veel aan de therapie gehad, ze ging ook graag naar Nelleke. Ik kan haar zeker aanraden, wij hebben er veel aan gehad!

Testimonials

Ouders van Melody, 9 jr Amsterdam

“Onze dochter had veel moeite met de vele spanningen die speelden tussen de kinderen op school – het was niet zozeer een “pest” situatie, maar de meiden sloten elkaar bij toerbeurten buiten. Wij konden het verdriet niet verhelpen. Melody kwam er niet uit en sliep slechter en was vaak verdrietig.

Wij wilden haar de hulp aanreiken van een derde – niet zijnde een van haar ouders.

Nelleke heeft Melody’s vertrouwen gewonnen met behulp van de technieken speciaal voor kinderen en samen met Melody gewerkt naar een paar gereedschappen die ze prima kon toepassen, al na een sessie of 8.

Melody voelde zich begrepen en op haar plek by Nelleke. Ze heeft er in de klas en daarnaast veel aan gehad en ze werd er rustiger van. Ze kan veel beter slapen en beter situaties inschatten en kan tijdig de aangeleerde vaardigheden toepassen. Ze is er een nog blijer kind van geworden.

Wij zij erg blij dat Nelleke met Melody heeft gewerkt – ik zou het eigenlijk als standaard element van de ontwikkeling van een kind een aanrader vinden. Ze leren meer over zichzelf en voelen zich er fijner bij.

Nelleke is een geweldige professional die snel doorgrondt en goed contact onderhoudt met de ouders. Zij geeft met respect voor het kind en met succes, inzicht in de vraag hoe het kind te helpen.”

Ouders van Meroe, 12 jaar Amsterdam

“We hebben een intelligentie onderzoek gedaan omdat Meroe’s prestaties op school mogelijk een vertekend beeld geven van haar cognitieve mogelijkheden door haar dyslexie. Meroe had vaak het gevoel dat ze het wel kan maar dit er op school niet uit kwam. Hierdoor werd Meroe onzeker. Meroe vond het fijn om de test bij Nelleke te doen. Meroe kan wel eens last hebben van faalangst. Bij Nelleke had ze hier geen last van ook al wist ze niet alles. De aandacht en zorgvuldigheid tijdens het onderzoek deed Meroe goed. Nelleke heeft een open houding waarbij niks raar is.

Nelleke schetste een beeld waar we Meroe in herkenden. Ze gaf een goede vakkundige toelichting wat er precies getest is. Uit de test kwamen duidelijke hele sterke punten van Meroe naar voren. Meroe kon daardoor beter bij haar kwaliteiten.  Dit gaf Meroe vertrouwen in haar eigen kunnen, waardoor ze de moed om door te gaan op school er weer in kreeg.”

Schrijf zelf een review

Wil je ook andere ouders helpen hun keuze te maken?

Dat kan door zelf een review te schrijven…